Skip to content

BA-projekt & speciale

Del din viden med os

Har du skrevet BA-projekt om norske teenageres brug af slang i tv-serien Skam? Eller om den nyeste kampagne fra Libresse? Eller er du i gang med at skrive speciale om de kulturelle udfordringer ved at moderere Facebook? Så er vi meget interesserede i at høre fra dig.

I Kommunikation og Sprog er vi altid interesserede i, hvad studerende producerer af ny viden. Vi vil derfor gerne høre fra dig, hvis dit BA-projekt eller speciale handler om kommunikation, sprog og/eller marketing – og alt hvad denne verden indebærer.

Send os en mail

Send os en mail på: ks-studentermedhjaelper@kommunikationogsprog.dk Fortæl os, hvad du studerer og kort om dit speciale eller dit projekt, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt for at lave et interview med dig. Dit vidensarbejde bliver til en artikel på studenterbrød.dk, i stedet for at ligge og samle støv i … skyen.

Læs andres specialer

Josefines speciale førte hende til Cuba: ”Bare kast dig ud i det!”

Det er ikke det, du siger – det er måden, du siger det på

Back To Top
Search