skip to Main Content

Kommunikation & webinar

Udnyt tiden i karantæne, og styrk dine grafiske og digitale kompetencer

Få opgraderet dine kommunikative kompetencer hjemme foran skærmen. Kommunikation og Sprog tilbyder webinarer og onlinekuser, du kan se, når det passer dig.

Kommunikation og Sprog har også lukket ned for fysiske arrangementer og fysisk kontakt.

Derfor lægger vi nu ekstra tid i at fortælle dig, kære medlem, om vores webinarer, som er relevante for dig, der vil opgradere dine kompetencer i grafiske og praktiske kommunikationsopgaver. For du ved det helt sikkert:

En kommunikatør skal gerne kunne operere hjemmevant i InDesign, Photoshop og arbejde med grafik, når vi skal ud på arbejdsmarkedet.

De praktiske og grafiske kommunikationsopgaver

Tirsdag den 24. marts afholder vi webinaret Kreativitet og layout, hvor du kan lære at realisere dine layout-ideer i Word, PowerPoint, InDesign og på nettet.

webinaret Mobilvideo med Adobe Premiere Rush tirsdag den 31. marts lærer du at lave video med din telefon. Du får blandt andet et overblik over programmet Premiere Rush, og over hvordan du klipper, tekster og foretager anden redigering af video. Du får tips til optageteknik, som inkluderer brug af ekstern mikrofon, og hvordan du kan gøre brug af et naturligt og kunstigt lys.

Find listen over kommende webinarer, som klæder dig på til kommunikationsjobbet i praksis her.

I april finder du webinarer om InDesign, SEO og WordPress.

Onlinekurser, du kan se hele tiden

Onlinekurser.dk kan du som medlem af Kommunikation og Sprog oprette dig gratis og få adgang til en verden af relevante kurser online.

Du kan blandt andet opgradere din jobsøgningsproces, lære mere om Facebook for virksomheder eller endelig få styr på de svære kommaregler.

Der er også grafiske onlinekurser om Adobe Premiere Pro eller Microsoft Sway, og så kan du lære om IT Sikkerhed, virksomhedsøkonomi eller om Project Libre eller Trello, hvis du drømmer om at arbejde med projektstyring.

Studerer retorik på Københavns Universitet.

Back To Top
Search