Skip to content

Webinarer

Tilføj nye værktøjer til din kommunikative værktøjskasse med efterårets webinarer

Smid benene op på bordet og sæt dig godt til rette i sofaen, mens du bliver klogere på Photoshop, InDesign, programmering, kommatering og meget mere. Kommunikation og Sprog udbyder webinarer, som styrker dit CV.

Passer tidspunktet dig ikke, kan du tilmelde dig alligevel – så sender vi dig optagelsen af webinaret, efter det er slut.

Læs om nogle af vores webinarer herunder, og se hele vores udvalg i kalenderen. Webinarerne bliver afholdt af Kåre Bjørn Jensen fra Intella. Han er grafiker, Adobe Certified Expert og mangeårig underviser i video, web og markedsføring.

29/09: Godt fra start med WooCommerce

Skal du udvikle en webshop, så er det her webinar for dig. Her bliver du introduceret til den mest udbredte webshop-type Woocommerce, og sat ind i hvordan den arbejder sammen med website-systemet WordPress.

Du vil blandt andet lære, hvordan du opretter varer med tilhørende priser, billede og øvrig info, hvordan du fremviser varer på dit website samt håndtering af tilbud, mængderabatter og kampagner.

06/10: Animerede Instagram Stories med After Effects

Vil du holde dig up to date med Instagram, kan du på dette webinar lære at bruge Adobe After Effects. Der bliver taget udgangspunkt i Instagram-formatet, hvor du skal animere tekst, grafik og stillbilleder, som du skal kombinere med optaget video.

Du vil lære at opbygge en Instagram-story fra bunden, bruge 3D og colorgrading i After Effects samt eksportere din færdige video.

08/10: Excel for kommunikatører

Excel er ikke kun for dem, der havde Mat A i gymnasiet, for det rummer meget mere end tal og formler.

På dette webinar lærer du at brevflette til mail, Word eller InDesign ud fra en liste, der er klargjort i Excel, og du får konkrete eksempler på, hvordan Excel kan understøtte dine markedsføringsopgaver. Du vil også få overblik over, hvordan du filtrerer større mængder informationer, hvilket kan være en velsignelse i din hverdag som kommunikatør.

20/10: Python-programmering for kommunikatører

Arbejder du sammen med programmører, og ønsker du en grundlæggende forståelse for deres håndværk – så hop ind og tilmeld dig her.

Her vil du få grundbegreberne på plads og få overblik over Python-programmers struktur, variable, operatorer, funktioner og objekter

22/10: Google Analytics

Dette webinar har fokus på trafikmåling- og optimering. Du vil lære, hvordan du tolker data fra dit website, og hvordan du optimerer dit indhold.

Du vil få overblik over antal besøgende på dit website, samt hvordan den tidsmæssige fordeling er hen over døgnet, ugen og måneden. Du lærer også at gennemskue, hvad der fanger besøgende, og hvor de forlader sitet.

27/10: Illustrator

Her vil du lære at lave logoer, infografik og illustrationer i Adobe Illustrator, som er markedets førende tegneprogram.

På webinaret bliver det gennemgået, hvordan du opbygger et logo fra bunden, samt hvordan du bruger og kombinerer tekst, grafik og farver. Adobe Illustrator er søsterprogram til Photoshop og InDesign, og du vil derfor også lære, hvordan de arbejder sammen.

Derudover udbyder vi også et udvidet webinar i Photoshop og InDesign.

Husk, at du kan se alle vores arrangementer, webinarer og onlinekurser i vores kalender.

Webkonsulent i Kommunikation og Sprog

Back To Top
Search