skip to Main Content

Studieliv

Turen går til…

Kommunikation og Sprogs studielegater 2021 er nu uddelt. Forhåbentlig bliver det nemmere at komme af sted i år end sidste år. 70 studentermedlemmer søgte legaterne.

Hvor går turen hen?

Rejselysten fejler ingenting. Måske er det netop udlængslen efter et år med store begrænsninger, der manifesterer sig. Diversiteten er stor, for blot at nævne et par destinationer: Business School Berlin, University of Ottawa, Yale University, Berkeley College, University of Sydney, Regent’s University, Bentley University, samt en del praktikophold.

Årets legatmodtagere er:

Miriam Merklin, der skal på praktikophold i Indien. Miriam skriver blandt andet: ”Jeg er en passioneret og ambitiøs studerende på min kandidat i International Business Communication på CBS. Jeg skal i praktik på den danske ambassade i Indien i efteråret 2021 som afsluttende led af mit studie, hvor jeg skal arbejde med public diplomacy og med at styrke Danmarks omdømme i Indien med knivskarp formidling”.

Sofie Gade Christiansen læser international virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet og skal på studieophold i Tyskland. Sofie skriver blandt andet: ”Jeg går med en drøm om at arbejde med eksport, og jeg ser min rejse til Tyskland som en mulighed for fremtidigt at kunne styrke erhvervslivet i Nordjylland og det dansk-tyske handelssamarbejde”.

Neel Kjer Rosenqvist læser på Københavns Universitet og er i praktik i Estland. Neel skriver blandt andet:

”Jeg sidder i praktik på den danske ambassade i Estland, et land hvis hovedstad oversættes til ”Danskernes by”. På trods at dette er Estland langt fra fremtrædende i danskernes bevidsthed. Som kultur- og kommunikationsstuderende er Estland både spændende historisk, sprogligt og kulturelt, så hvorfor taler vi ikke mere om Estland?”

Isabella Askjær Vaz Amarante læser kommunikation på DMJX. Isabella skal læse på School of Communication and Media Studies i Lissabon. Isabella skriver blandt andet: “Jeg ser frem til at teste meget af det, jeg har lært. Men måske endnu vigtigere fem måneder, hvor jeg skal fortrænge vante metoder og nuancere gammel viden. Hvor målet ikke er at vide alt, men at forholde sig nysgerrigt til sproget og kulturen, der former kommunikationen i landet.

Niclas Borchert læser på Aarhus Universitet. Niclas skal læse på Business School Berlin. Niclas skriver blandt andet: ”Skolen i Berlin udbyder en bred variation af fag indenfor markedskommunikation og marketing, heriblandt har jeg valgt fagene markedsføring, digital fashion business og brandmanagement”.

Vi siger tillykke til legatmodtagerne og ønsker alle et godt udlandsophold.

Studerer retorik på Københavns Universitet.

Back To Top
Search