Skip to content

Speciale

Skal dit speciale blive til en podcast?

Du har afleveret dit speciale inden for det sidste år. Og du kunne godt tænke dig at al den energi og viden, der ligger i specialet kom lidt bredere ud end til din censor og vejleder. Du kan se idéen i at dele al din specialiserede viden med andre og samtidig gøre opmærksom på dig selv og din faglighed. Nu kan du være med i et forløb, hvor du kan lære at lave dit speciale til en artikel og senere en podcast.

Lyder det bekendt? Og ved du ikke helt, hvordan du skal gribe det an? Så er denne her artikel skrevet lige præcis til dig!

Kickstart din artikel med et webinar

23. september holder vi et webinar, hvor du bearbejder dit speciale (eller andre forskningsresultater) så det kan formidles bredt. Efter to timer har du en disposition, en vinkel, nogle bud på dit medie og din målgruppe klar. Du skal selvfølgelig stadig lige skrive artiklen 😉. Tilmeld dig her.

Sneak peak 

Vi har bedt vores oplægsholder Louise, der er cand.mag og ekstern lektor i retorik på Københavns Universitet, om at give os en forsmag. Hun kom med 3 gode råd på 60 sekunder. Mød hende lige her.

Skriv med sparring

Giver webinaret dig blod på tanden? Og kan du ikke vente med at komme i gang med at skrive en artikel om dit speciale? Er du i tvivl om den skal i Altinget, på LinkedIn eller i Samvirke? Og om den er god nok? Efter webinaret laver vi skrivegrupper med de af deltagerne, som har lyst. Her bliver du koblet med et par skrivemakkere, hvor I kan træne jeres feed-back muskler fra studietiden. Vi sender skrivegruppeinvitationer ud til alle dimittenddeltagere på kurset.

Skal specialet i æteren?

I KS mener vi, at den nye faglige viden i årets specialer er relevant og interessant for en bredere målgruppe end bare din lærer og censor. Derfor vil vi gerne lave en specialepodcastserie, hvor du kan fortælle om highlights fra dit speciale. Din adgangsbillet er den artikel, du alligevel har skrevet. Melder du dig til webinaret og skrivegrupperne, får du automatisk en invitation til at være gæst i vores podcast.

Back To Top
Search