Skip to content

Studieliv

5 bøger til din juleferie

Hvis du er så heldig at have bare lidt fri til at holde juleferie, kan vi her på Studenterbrød anbefale at koble af med en god bog. Derfor giver vi her fem anbefalinger til bøger, du kan læse i vinterkulden, mens du er på juleferie.

I ruiner af Morten Pape

Måske har du læst Planen og Guds Bedste Børn af Morten Pape. Bogen I ruiner er den sidste i trilogien. Bogen tager læseren med fra et hus på Amager til Rwanda. Den har fået gode anmeldelser og er så spændende, at du med garanti ikke får tid til at tænke på eksamen eller næste semesters fag, når du først er i gang.

The Ministry for the Future af Kim Stanley Robinson

Hvis du er til Scifi og dystopi, så er denne bog lige noget for dig. Den finder sted i den nære fremtid og skildrer, hvordan forskellige lande, personer og institutioner forsøger at håndtere klimakrisen. Bogen kan anbefales til dig, der går op i politik og klima.

Man skulle nok have været der af Thomas Korsgaard

Thomas Korsgaard er kendt for at balancere det sørgelige og det humoristiske. Bogen handler om en ung mand, der bliver smidt ud af sin lejlighed og skal prøve at finde et sted at være. Den skildrer forskellige typer familier og liv i Danmark.

Ting, jeg har lært, da det var for sent af Petra Nagel

Måske har du fulgt Petra Nagel på TV, hvor hun prøvede forskellige ting i programmerne Petra dater hele verden, Petra elsker sig selv og Petra får en baby. Nu har hun skrevet en bog om livet, og om de ting, hun gerne ville have vidst, da hun var 20 år gammel. Bogen vil få dig til at krumme tær over Petras humoristiske og sjove erfaringer fra voksenlivet.

Døgnkioskmennesket af Sayaka Murata

Bogen handler om en kvinde, der arbejder i en døgnkiosk. Det er en sjov og anderledes bog, der er hurtigt læst, men som giver stof til eftertanke. Det er en af de bøger, der er bliver læst i Kommunikation og Sprogs bogklub.

Holder du af at læse? Så er bogklubben KS læser måske noget for dig. Hold øje med de næste arrangementer i kalenderen.

Webkonsulent i Kommunikation og Sprog

Back To Top
Search