Skip to content

Studieliv

KS har uddelt studielegater – mød de heldige modtagere her

Igen i år har KS uddelt legater på 10.000 kroner hver til studerende, der tager på udveksling eller i praktik i udlandet.
Læs mere om de fire heldige modtagere af legaterne herunder, der i denne omgang skal på ophold til alt lige fra New York til Sydkorea.

Mille Holkenfeldt

Til daglig læser Mille Retorik på Københavns Universitet, men lige nu er hun i praktik på det danske Generalkonsulat i New York. Hendes mål med praktikopholdet er få indsigt i, hvordan det er at arbejde i et internationalt arbejdsmiljø. Hun håber, hendes praktikophold styrker hendes formidlingsevner, så hun på sigt kan bidrage til at gøre Danmark til et land, som udlandet vil lytte til og tage alvorligt. Udover selv at skrive taler og skabe indhold til SoMe, skal Mille også træne hendes kollegaer i taleskrivning og mundtlig kommunikation som en del af hendes praktik.

Jakob Haahr Rasmussen

Jakob studerer Kommunikation på DMJX. I skrivende stund er han dog udvekslingsstudent på Amsterdams universitet. Hér arbejder han bl.a. med køn og seksualitet, hvilket giver ham viden om, hvordan han kommunikativt kan omfavne og forstå mangfoldighed på tværs af forskellige kulturer. Det er vigtigt for Jakob, at hans udvekslingsophold kan udfordre ham og give ham nye perspektiver. På den måde lærer han nemlig også, hvordan han som kommunikatør håndterer og navigerer i aktuelle samfundsdebatter – eksempelvis debatter om køn og seksualitet.

Signe Rømer Haubjerg

Signe læser Lingvistik på Aarhus Universitet, men til januar drager hun mod Chinese University of Hong Kong for at tage på udveksling. Signe har en stor interesse for sprog, men også for teknologi. Og muligheden for at kunne arbejde med samspillet mellem disse to fag, er særlig noget af dét, der tiltaler hende ved Chinese University of Hong Kong. Hun drømmer nemlig at kunne bruge de to interesser til at forbedre fremtidens sprogundervisning.

Sophie Willum Braae

Sophie studerer Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet. Til efteråret tager hun til Seoul, hvor hun skal læse på Dongguk University. Hun håber på, at udvekslingsopholdet kan udvikle hende fagligt, men også socialt. Hun drømmer om at få udvidet hendes forståelse for den sydkoreanske kultur. En forståelse, som hun senere vil kunne benytte i hendes kommende arbejdsliv til at komme med unikke indspark.

Jette Lena Beckmann

Jette læser på kandidaten MA in Business, Language and Culture på SDU, og i august 2021 tog hun i praktik i handelsafdelingen på det Kgl. Generalkonsulat i München. Jette er meget optaget af at få udbredt hendes kulturforståelse og hendes interesse for internationale relationer. Derfor har hun også tidligere været på udlandsophold i blandt andet Costa Rica og Mexico. På generalkonsulatet i München er det særligt sammenspillet mellem handel, kultur, politik og marketing, der har tiltalt Jette.

Back To Top
Search