Skip to content

Marketing

5 podcasts om marketing

Interesserer du dig for marketing? Og lytter du ofte til podcasts? Hvorfor så ikke slå de to ting sammen, så du kan blive klogere på marketing samtidigt med, at du får stillet din podcast-sult? Denne uges artikel præsenterer fem gode podcast om marketing. Læs med og bliv inspireret til interessant lytning.

MarketingBrief

En populær podcast med værterne Halfdan Timm og Emil Kristensen, der begge er store navne inden for marketing. Emil er CMO​ ​og​ ​co-founder​ ​af​ virksomheden ​​Sleeknote, imens Halfdan er er partner i et digitalt bureau.

I løbet af de 10-15 minutter, som et afsnit typisk varer, bliver lytteren taget med ind i markedsføringsverdenen, især med fokus på digital markedsføring.

Marketing School

En engelsksproget podcast – måske den mest populære i vesten –, om vigtige tools og hacks, som man kan bruge i hverdagen i arbejdet med marketing. Du får altså alverdens nyttige tips til, hvordan du kan optimere din markedsføringsindsats.
Afsnittene er korte og varer typisk omkring 5-10 minutter, men udkommer til gengæld dagligt.

Organisk Vækst

I forlængelse af sidste uges artikel om SEO kan denne podcast anbefales, hvis du vil blive klogere på netop SEO. Værterne af podcasten Simon Elkjær og Jesper Nørskov Jensen har startet virksomheden Nutimo, og de har igennem deres arbejde med content marketing og SEO i virksomheden en del praktiske erfaringer, som de deler ud af i podcasten.
Podcasten handler dog også om andet end SEO og kan generelt anbefales, hvis du vil blive klogere på online marketing.

PotterCut

Denne podcast zoomer ind på specifikke emner inden for online marketing. Hvert afsnit varer mellem en halv og en hel time og har et særligt fokus – ofte med en gæst i studiet, der ved en hel masse om netop det emne, som der er fokus på.

Du kan blandt andet høre forfatteren Morten Münster fortælle om, hvordan hans bog ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag” opstod, og om, hvordan skriveprocessen var, samt hvor lang tid det tog ham at skrive den.

The Digital Marketing Podcast

Endnu en engelsksproget, men god podcast, der, som navnet antyder, handler om digital marketing. Afsnittene har en varighed af 20-30 minutter og udkommer cirka en gang om ugen. Sommetider har hvert afsnit et specifikt fokus, men sommetider kan et afsnit også indeholde vigtige tips og tricks, der generelt er vigtige at have in mente, når det handler om digital marketing.

Studerer interkulturelle markedsstudier med tysk på KU & CBS

Back To Top
Search