Skip to content

Studieliv

Fyld din sommer med kultur og kommunikation

Har du allerede tilbragt tilpas lang tid i hængekøjen, og er alle dine venner draget sydpå? Studenterbrød har samlet nogle af sommerens varmeste kulturarrangementer til dig, der interesserer dig for kommunikation og marketing. Så tag din nysgerrighed med dig, og bliv inspireret af nye måder at kommunikere på.

Carpark Festival

Den 28. – 29. juli på Urban 13, København

Slå ørerne ud og slip gækken løs! Inspiration kan komme mange steder fra. Tag til Carpark Festival, og bliv inspireret af nogle af Danmarks upcomming musikere og kunstnere. Musikprogrammet spænder bredt fra pop, elektronisk og hiphop, og du kan i samme omgang stifte bekendtskab med en af Københavns bedste vegetarburgere hos Pop’s Diner.

Festivalen foregår mellem 15.00-00.00 og koster 160 kr. for en dag, og 250 kr. for begge dage.

Læs mere her

 

SPOKEN/ Spoken Word Festival

Uge 33 og 34, Odense

Find inspiration, og udfold dig kreativt med sproget til Spoken Word Festival i Odense. I løbet af uge 33 og 34 kan du opleve forskellige litterære arrangementer og workshops. Tag for eksempel til Sexpanelet x Kh Underlivet, og få indblik i, hvorfor det mest intime er svært at tale om, eller prøv kræfter med workshoppen SKRIV #4 – hemmelige tekster, og lav skriveøvelser, der udfordrer tankegangen med underviser Anne Katrine Bagai.

Priserne på arrangementerne varierer fra gratis til 80 kroner for studerende.

Læs mere her

 

Kunsten Sommerlounge

Hver onsdag hele sommeren, Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Oplev kunst-performance, talks og musik hver onsdag hele sommeren, når Kunsten inviterer til Kunsten Sommerlounge. Her kan du blive klogere på alt fra bæredygtighed, kulturmøder og generationssammenstød og høre musik fra blandt andre Blaue Blume, Dame Dearest x Emma Sehested Høeg, AySay og Guldimund.

Arrangementet er gratis for alle med Kunsten medlemskab, som koster 150 kr. for unge under 27 år.

Læs mere her

 

Erró – The Power of Images

April til september på ARoS, Aarhus

Billeder og visuel kommunikation får en stadig større rolle i kommunikationsbranchen i dag. Dyk ned i billedernes effekter, og bliv inspireret på Arkens udstilling “The power of Images”, hvor den Islandske billedkunstner Erró udstiller sine malede popkunst-collager. Med en legesyg produktion, der spænder mellem alt fra videnskab til politik til reklame, gør Erró op med enhver autoritet og kigger ind på verden udefra. Og når man nu er på Arken, kan man også lægge vejen forbi udstillingen “Human Nature”, der koncentrerer sig om, hvordan mennesket på tværs af tid og sted forholder sig til tilværelsen.

Entrebillet til ARoS koster 145 kr. for studerende.

Læs mere her

 

BUTTERFLY!

Foregår året ud på Arken, Ishøj

Trænger du til friske perspektiver på tilværelsen og inspiration til at tænke nyt? Tag på Arken, og oplev et bombardement af sanseindtryk i kunstner Esben Weile Kjærs kuratering af Arkens kunstsamling. Her sætter han kunsten ind i storbyens miljø fyldt med graffiti, beton og neonlys og bryder grænserne mellem kunsten og det mainstream ned.

Entrebillet til Arken koster 119 kr. for studerende.

Læs mere her

 

Democracy Drinks

Torsdag den 24. august kl. 16.30-18.00, Demokrati Garage, København

We Do Demorcracy afholder arrangementet “Democracy Drinks” i Demokrati Garage i Nordvest. Hvis du ikke allerede har gættet det, så handler arrangementet om demokrati. Her kan du høre åbne, upartiske og inspirerende oplæg og samtaler om demokratiet og dets udvikling samtidig med, at du nyder en kold drink i solen.

Arrangementet er gratis.

Læs mere her

 

Arrangementer og kurser i KS

Der er mange måder, du kan få nye ideer og perspektiver til kommunikationens verden på, så hvorfor ikke fylde kalenderen med spændende og inspirerende arrangementer? Som medlem af Kommunikation og Sprog får du adgang til mere end 400 gratis arrangementer og workshops om året. Desuden kan du udforske vores webinararkiv med onlinekurser i bl.a. Photoshop, InDesign, Adobe Illustrator m.m. Du kan også gå på opdagelse i alle kurserne på onlinekurser.dk og styrke dine kompetencer og dit CV.

Læs mere om vores arrangementer og kurser her.

Webkonsulent i Kommunikation og Sprog

Back To Top
Search