Skip to content

Studieliv

New year / New skills

Skal 2024 være året, hvor du tilføjer nye kompetencer eller erfaringer til dit CV? Så er du landet det rette sted. Studenterbrød kommer i denne artikel med en række forslag til, hvordan du kan opnå nye kompetencer og erfaringer, samt hvordan vi, som din fagforening, kan hjælpe dig i mål.

Du kender sikkert udtrykket “New Year, New Me”. For årsskiftet er for mange af os muligheden for en frisk start og en tid, hvor vi sætter os nye mål, som vi ønsker at opnå i livet. Så hvorfor ikke også sætte nogle mål for dit faglige og professionelle liv ved eksempelvis at opnå nye kompetencer? Synes du også, det lyder som en god ide, er du heldig, at Kommunikation og Sprog kan hjælpe dig med det.

AI er fremtiden

AI er fremtiden, og kompetencer inden for kunstig intelligens vil med stor sandsynlighed være efterspurgt på arbejdsmarkedet i fremtiden. Derfor er det oplagt for dig at styrke dine kompetencer og erfaringer på dette område. Og til dit held har vi hos KS et stort fokus på AI og dets mange muligheder i 2024.  Du kan blandt andet blive endnu klogere og skarpere på fremtiden og kunstig intelligens med vores webinar AI-video. På dette webinar får du kompetencer inden for videoproduktion ved hjælp af AI, samt en masse andre tips og tricks til at imponere dine nuværende eller fremtidige arbejdsgivere. Desuden kan du også komme med til webinaret SEO med AI-værktøjer, hvor du bliver meget klogere på både, hvad SEO er, og hvordan du kan få AI til at hjælpe dig med det rugbrødsarbejder, der ligger bag de gode SEO tekster. 

AI-Video webinaret finder sted den 29. februar 2024

SEO med AI-værktøjer webinaret finder sted den 7. marts 2024

 

Kunsten at kommunikere ved hjælp af infografik

Infografik er et effektivt visuelt virkemiddel, som anvendes til at kommunikere en kompleks og ofte statistisk viden på en simpel og forståelig måde. Men det er langt fra simpelt at sammensætte en infografik, der faktisk virker. En god infografik er nemlig en grafik, der huskes og bliver delt af læserne. 

At kunne lave gode infografikker er en egenskab, som tit bliver overset. Men får du eksempelvis arbejde i det offentlige, et ministerium eller andre organisationer, der arbejder med fakta, viden m.m., er det en gave at have en medarbejder, der kan omsætte dette til en spændende infografik, som i højere grad fanger modtagerens opmærksomhed end en klassisk tekst. 

Den gode nyhed er at vi hos KS udbyder webinaret Infografik der virker, i løbet af foråret, hvor du netop kan opnå kompetencer inden for infografik som visuelt virkemiddel. 

Webinaret finder sted den 29. februar 2024

 

Lær at sætte komma og læse korrektur

Du tænker måske “Det lærte jeg allerede tilbage i folkeskolen”, eller “det kan jeg godt finde ud af”, men for de fleste af os er der mange komma- og grammatikregler vi ikke liiiige har helt styr på, og det er en af de bokse, som aldrig bliver krydset af på to-do listen. Hvis dette er dig, så se dette som din mulighed for at få styr på grammatikken i 2024, så du kan blive en ægte korrekturhaj. Og vi hjælper dig gerne med det med vores Webinar om korrekturlæsning, hvor du får genopfrisket de grammatiske regler – så din næste tekst sidder lige i skabet! Og så er det desuden en kompetence, som altid vil komme dig til gavn ude på arbejdsmarkedet. 

Webinaret finder sted den 5. marts 2024 

 

Fra nul til en håndfuld erfaringer

Er du studerende, og har du endnu ikke fået nogle kompetencer eller erfaringer på dit CV igennem et eventuelt studiejob? Så frygt ej. Der findes andre metoder til at få erfaring og nye kompetencer på CV’et, som kan være med til at sikre dig studiejobbet senere på året. Heriblandt at være frivillig i en studenterorganisation. Og er du ikke lige klar over, hvor du finder sådan en henne, så behøver du ikke lede meget længere. KS står nemlig bag studenterorganisationerne KairoS, som du kan finde i Odense, Aarhus og Aalborg. Her kan du opnå kompetencer inden for SoMe, eventplanlægning, markedsføring og meget mere. Alle kompetencer som vil komme dig til gode i fremtiden. Du kan læse meget mere om KairoS her

Back To Top
Search