skip to Main Content
TIPS OG TRICKS

Vil du arbejde sammen med en virksomhed?

Er du træt af tunge teorier, metoder og studiets faste rammer? Så kan et projektsamarbejde med en virksomhed være noget for dig. Her får du mulighed for at løse en problemstilling fra erhvervslivet uden for studiets fire vægge.

Studieophold i udlandet under corona

En ekspert i udlandsophold deler her sine gode råd til at komme på studieophold i udlandet under corona. ”Det er måske federe for de fleste at sidde på stranden i Waikiki og følge sin online undervisning end at sidde på sit værelse i Danmark".

Klar, parat, bachelorstart

Du har læst og læst og læst, og du kan nu endelig ane afslutningen på din bacheloruddannelse i horisonten, men det kan være en jungle at finde ud af, hvor du skal starte og slutte. Derfor har vi på Studenterbrød samlet 6 råd til dig, der skal til at skrive dit bachelorprojekt.

Er du startet i nyt job hjemmefra?

At starte på en ny arbejdsplads kan være nervepirrende, og når du skal onboardes online, kan det måske virke lidt mere kompliceret. For hvordan navigerer du i et nyt job, når det foregår hjemmefra?

Guide: Sådan sætter du komma

For nogle er det at sætte komma det rene barnemad, mens det for andre skaber store frustrationer. I denne artikel får du nogle kommaregler, som du kan støtte dig til, hvis du gerne vil blive bedre til at sætte komma.

8 spørgsmål, du kan stille til jobsamtalen

Du er blevet indkaldt til en jobsamtale, men det er ikke kun virksomheden, der skal vide noget om dig. Du skal også vide noget om dem. Og når du stiller spørgsmål, viser du samtidig, at du er interesseret i virksomheden.
Back To Top
×Close search
Search