skip to Main Content
KARRIERE

“Og hvad kan du så bruge det til?”

Det virker som et uundgåeligt spørgsmål, når man uddanner sig til en ikke-specifik-profession. Du får her nogle enkle og brugbare sætninger, til næste gang spørgsmålet trænger sig på hos din samtalepartner.

Et relevant studiejob uden erfaring

Er det muligt at lande et relevant studiejob, hvis du ikke har nogen erfaring? Og hvordan får du erfaring uden et studiejob? Kommunikation og Sprogs karrierekonsulent Ask Lehrmann giver dig gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du er på jagt efter et relevant studiejob.

En kærkommen, men begrænset håndsrækning til nyuddannede på arbejdsmarkedet

Et stort flertal i Folketinget har indgået en aftale, som skal styrke lediges mulighed for (igen) at få fodfæste på arbejdsmarkedet. Og set fra nyuddannede akademikeres synsvinkel er der gode takter i aftalen. Men formanden for KS havde gerne set mere.

Et eventyrligt studiejob

Ida Emilie Nielsen søgte nye udfordringer, og det resulterede i et eventyrligt studiejob. Her foregår frokostpausen ikke på samme måde som de fleste andre steder. Når det er tid til at forny energien, er en tur i den gamle rutsjebane nemlig ikke unormalt.

Influencers har ofte en meget stærk gennemslagskraft, når de anbefaler og reklamerer for et produkt

Mange virksomheder benytter sig af Influencer Marketing med henblik på at skabe autentisk og troværdig omtale – men hvorfor er det egentlig, at det er så populært?
Back To Top
×Close search
Search