skip to Main Content
SENESTE ARTIKLER

Få en god start på dit arbejdsliv

Mange nyuddannede oplever, at det kan være svært at starte på deres første job. Derfor har Akademikerne sammensat en række gode råd til arbejdspladser, der ansætter nyuddannede. Men du kan som nyuddannet selv være med til at sørge for, at du får en god start på arbejdslivet.

Sådan sparer du penge som studerende

I studietiden kan det være rigtig vanskeligt at få økonomien til at hænge sammen. Mange slås med høje huslejer – især i de større studiebyer. Det kan være vanskeligt, at få SU’en til at række, og mange må enten ty til lån eller have studiejob ved siden af studiet. Studenterbrød har samlet en række tips til, hvordan du som studerende kan spare penge.

Bachelor og speciale: Få en god start

Så er det igen den tid på året, hvor de store opgaver påbegyndes. Og netop i startfasen er det godt at være opmærksom på, at du kommer ordentligt i gang.

Farvel til joggingsæt – goddag til motivationen?

Mange studerende har prøvet det. Vækkeuret ringede blot 10 minutter før onlineundervisningen startede, og med søvn i øjnene bevægede man sig ud og bryggede dagens første kop kaffe. Computeren blev tændt i sidste øjeblik, ofte i sofaen eller sengen. Undervisningen startede, før man var rigtig vågen, og der sad man i nattøj og med morgenkaffen i hånden og prøvede at hive den sidste selvdisciplin frem fra dybet.

Python for begyndere: Derfor skal du lære at kode

Som kommunikatør kan kodning virke meget fjernt. Men faktisk er der god grund til at snuse til det, hvis du samarbejder med programmører eller skal kode basale ting. Læs med her, hvis du vil vide mere om programmet Python.

Afgående KS-formand: ”Nyd nu dine år som studerende”

Det er vemodigt, at vi skal sige farvel til Per Lindegaard Hjorth efter tolv år i front for Kommunikation og Sprog. Vi har sat os ned og taget en snak med manden, der har kæmpet for de studerende i en årrække, for at høre KS’ afgående formand Per Lindegaard Hjorths sidste råd til os studerende.
Back To Top
×Close search
Search