Skip to content
SENESTE ARTIKLER

Introvert i en ekstrovert verden

I vores kultur er det sådan, at man ikke bare foretrækker, men ofte kræver, at mennesker skal kunne vise flere grader af ekstroverte karaktertræk, og allerede fra barnsben læres man op i det. Hva så hvis man er introvert?

Hvordan balancerer jeg et fuldtidsstudie og fritid?

At være studerende er en spændende og udfordrende tid i dit liv. Men det er også en tid fyldt med krav, forventninger og en konstant kamp for at jonglere mellem studie, studiejobs og behovet for fritid.

Hva’ så når jeg er færdiguddannet? (KairoS AAU)

Som studerende kan man ikke undgå at tænke over, hvad der skal ske, når studietiden er ovre, og voksenlivet venter. Derfor afholdte Kommunikation og Sprog, i samarbejde med vores studenterorganisation KairoS AAU, arrangementet “Hva’ så når jeg er færdiguddannet?” på Aalborg Universitet. Var du ikke så heldig at være med til arrangementet, har vi samlet nogle af de vigtige pointer her.

Seks måneder som praktikant i The Windy City

Denne artikel er skrevet af KS legatmodtager Anna Kristine Dalsgaard, som fortæller om hendes oplevelse som praktikant i Udenrigsministeriets Trade Council.

London – En oplevelse i verdensklasse

Et praktikophold i London er en oplevelse fyldt med udvikling, oplevelser og en større forståelse af, hvor meget man egentlig kan klare. Artiklen er skrevet af KS legatmodtager Laura Jensen, som fortæller om hendes egen oplevelse.

Gode cafeer med studievenlige priser

Synes du det er svært at finde gode cafeer til at studere, holde gruppemøde eller bare hænge ud med en kop kaffe eller øl efter undervisningen? Her kommer Studenterbrøds tips til de bedste studiecafeer i København, Århus, Odense og Aalborg.
Back To Top
Search