skip to Main Content
SENESTE ARTIKLER

Huskeliste: Det skal du gøre, inden du starter på arbejdsmarkedet

Der er mange ting at holde styr på, når man står over for at skulle lægge studiebøgerne på hylden og springe ud på ”det rigtige” arbejdsmarked. KS har lavet en tjekliste til dig, der snart skal ud på arbejdsmarkedet, så du er sikker på at have de praktiske ting i orden.

LinkedIn tips og tricks

Hvordan bliver man fundet på LinkedIn? Det kan være en gåde at regne ud, hvad der virker, og hvad der ikke gør - og hvordan kommer man overhovedet i gang, hvis ikke man har en Linkedin-profil? Studenterbrød guider dig igennem din LinkedIn-profil trin for trin og giver konkrete tips til, hvordan du kan komme i gang med at få en skarp Linkedin-profil.

Mød de heldige modtagere af KS’ studielegat

Turen går til Paris, San Diego, London, Chicago og Silicon Valley! KS har uddelt årets studielegat på 10.000 kr. til fem seje studerende, som skal på udveksling eller i praktik i udlandet. I dagens artikel kan du læse om de fem heldige modtagere af legatet.

8 tips til den gode, akademiske opgave

At skrive en god akademisk opgave er udfordrende. Det kræver tid, energi og en klar forståelse af de akademiske standarder og forventninger, og der findes ikke som sådan en opskrift, du kan følge. Studenterbrød forsøger sig dog alligevel med en række tips til, hvordan du kommer godt fra start med din næste opgave.

Tips til at lære et nyt sprog

Vil du gerne lære et nyt sprog? Måske pynter det på dit cv. Måske synes du bare det er sejt at kunne flere sprog. Uanset hvad din situation er, kommer her 6 tips til at lære et nyt sprog fra én, som selv er ved at lære et nyt sprog.

Sådan skriver du en motiveret ansøgning til legater og fonde

Har du svært ved at overskue, hvordan du rammer plet med din motiverede ansøgning, når du skal søge finansiel støtte til et studie- eller praktikophold i udlandet? Studenterbrød kommer dig til undsætning med seks tips til den gode legatansøgning.

Photoshop for begyndere part 2 – Retouch, filtre og lag

I ’Photoshop for begyndere part 1’ gennemgik vi justering og beskæring. Hvis du ikke fik læst den, finder du linket i bunden af artiklen. Der vil være begreber i denne artikel som uddybes i part 1. I denne artikel vil vi gennemgå retouch, filtre og lag.

Guide til legatsøgning: Sådan får du råd til dit ophold

Skal du på udvekslingsophold, praktik i udlandet, eller overvejer du at læse en hel uddannelse uden for Danmark? Så er du helt sikkert klar over, at der er mange penge at hente hos private fonde og legater. Studenterbrød guider dig til, hvordan du kickstarter din legatsøgning med tips, tricks og gratis skabeloner.

Photoshop for begyndere part 1 – justering og beskæring

Vil du have knivskarpe billeder til Instagram, kampagnemateriale eller noget helt tredje? Så er Photoshop et godt sted at redigere dine billeder. Photoshop er nemlig et af de mest anvendte programmer i marketingsafdelinger, reklamebureauer og produktionsselskaber. Da Photoshop er et opfattende program med mange muligheder, er denne artikel del 1 af en guideserie. I denne artikel vil der være fokus på farvejustering og beskæring.

5 fantasyanbefalinger til din påskeferie

Det er påskeferie, hvilket betyder tid til at lægge studiebøgerne på hylden. Forhåbentlig. Hvis du er en af de heldige, der ikke behøver tænke over eksamenerne før til sommer, kan det være, du har lidt ekstra tid til at læse for fornøjelsens skyld. Redaktionen anbefaler i denne omgang fantasyromaner, der kan sprede magi over din påskeferie.

6 sjove brætspil til enhver anledning

Hvis du mangler en hyggelig aktivitet med dine venner, familie eller nye studiekammerater, er brætspil en sjov måde at tilbringe tid sammen. Der findes et hav af spil, som ikke bare er Ludo og Monopoly, men som også udfordrer jeres samarbejdsevner, logiske tænkning og kreativitet. Dagens artikel er derfor en guide til 6 brætspil til enhver anledning.

10 engelske idiomer til dit ordforråd

Taler du nogle gange med en person, der har engelsk som modersmål, og tænker hvadvardetligedusagde? Så har du sikkert hørt et idiom - et fast sprogligt udtryk, som betyder noget andet end den bogstavelige betydning af sætningen. Alle sprog har deres idiomer, men de kan være svære at gennemskue, hvis ikke man er vokset op med sproget. Studenterbrød guider dig til 10 engelske idiomer, som du kan føje til dit ordforråd for at lyde mere flydende i engelsk.
Back To Top
Search