skip to Main Content
STUDIELIV

Sådan sparer du penge som studerende

I studietiden kan det være rigtig vanskeligt at få økonomien til at hænge sammen. Mange slås med høje huslejer – især i de større studiebyer. Det kan være vanskeligt, at få SU’en til at række, og mange må enten ty til lån eller have studiejob ved siden af studiet. Studenterbrød har samlet en række tips til, hvordan du som studerende kan spare penge.

Bachelor og speciale: Få en god start

Så er det igen den tid på året, hvor de store opgaver påbegyndes. Og netop i startfasen er det godt at være opmærksom på, at du kommer ordentligt i gang.

Farvel til joggingsæt – goddag til motivationen?

Mange studerende har prøvet det. Vækkeuret ringede blot 10 minutter før onlineundervisningen startede, og med søvn i øjnene bevægede man sig ud og bryggede dagens første kop kaffe. Computeren blev tændt i sidste øjeblik, ofte i sofaen eller sengen. Undervisningen startede, før man var rigtig vågen, og der sad man i nattøj og med morgenkaffen i hånden og prøvede at hive den sidste selvdisciplin frem fra dybet.

Afgående KS-formand: ”Nyd nu dine år som studerende”

Det er vemodigt, at vi skal sige farvel til Per Lindegaard Hjorth efter tolv år i front for Kommunikation og Sprog. Vi har sat os ned og taget en snak med manden, der har kæmpet for de studerende i en årrække, for at høre KS’ afgående formand Per Lindegaard Hjorths sidste råd til os studerende.

Sådan får I gruppearbejdet til at fungere

Gruppearbejde kan være noget af det bedste og noget af det sværeste på studiet. Her får du fem tips til at gøre gruppearbejdet gnidningsfrit.

Husk det gode humør i efteråret

Vi kan nok ikke komme uden om det – efteråret er over os. Og hvor hyggeligt det end er, så betyder det også for mange studerende, at motivationen og energien falder. Studenterbrød giver dig her en guide til, hvordan du som studerende kommer igennem efteråret med motivationen og nysgerrigheden i behold.
Back To Top
×Close search
Search