Skip to content

Tips og tricks

7 podcasts til din sommer

Om du skal ligge i solen, gå den lange tur eller er på vej sydpå, så er det hele bare lettere med en podcast i ørene. Studenterbrød giver her 7 podcasts, som sørger for, at du ikke skal spilde flere timer på at finde den helt rigtige podcast til dig.

Der er mange tusind podcasts, som du kan dykke ned i. Her giver vi et simpelt og kort overblik over populære, nye som gamle podcasts, der uden tvivl er et lyt værd. Hvis du mangler inspiration, kan du også gå ind på Heartbeats, DR-lyd eller Podimo, hvor du finder de mest populære podcasts.

Mænd der knækker

Hvorfor har mænd en tendens til ikke at snakke om at være stressede eller syge? Og hvad sker der med kroppen, når den påvirkes af angst, depression eller stress? Tv-vært og journalist Adbel Aziz Mahmoud har inviteret gæster som Claus Meyer, Morten Messerschmidt og Caspar Eric til at fortælle om deres rejse, hvor de har været hårdt ramte psykisk. Podcasten får hårene til at rejse sig i en ærlig fortælling om at gå fra et mørkt og svagt sted i livet til at blive anset som en succesfuld mand.

Røverhistorier

Blev det heller ikke i år, du kom til Italien? Frygt ej – for her får du en fortælling, der rækker dybt ind i spaghettien og helt ind bag de gamle brostensgader og vinmarker. Weekendavisen og journalist Morten Beiter tager os helt tæt på mafiaen, den italienske korruption, og der bliver åbnet op for 30 års research. Her fortælles mafiaens uhyggelige metoder i et lækkert sprog og hurtigt tempo. For os der elsker Italien, er podcasten et must.

Mors afskedsbrev

Er du mere til drama på den stille og rolige ferie? Så kan du her følge Adrian Hughes, der fortæller om dengang hans mor forlod ham og hans fire brødre med et afskedsbrev. Det er en hård fortælling, hvor Adrian finder familiesandheder om hemmelige adoptioner og fakede graviditeter. Hør den fulde historie fortalt af Adrian Hughes, Ghita Nørby og Lise Nørgaard.

Blandemaskinen

Krummer du også tæer, når du ser kommentarer på de sociale medier? Her går erhvervssociolog Charlotte Dalsgaard i dybden med den menneskelige adfærd og undersøger, hvorfor vi har behov for altid at blande os. Hun giver råd til, hvordan de hårde kommentarer kan håndteres. Og til kommunikationsfolket viser hun, hvordan online trolling fungerer, og hvordan du håndterer det som professionel kommunikatør .

Kommagasinets podcast

Hvis du trænger til at få lidt gang i sommerhjernen, så start roligt ud med KS’ egen podcast-serie. Kommunikation og Sprog sørger altid for at følge trends og sikrer, at du som medlem er opdateret. Derfor kan du i vores podcastserie følge ugentlige temaer om, hvordan du er skarp på alt fra online community management til influencer marketing. Du kan udforske mere om det her.

Bro FM

Har du haft problemer på arbejdspladsen, eller trænger du bare til råd om at kommunikere klart? Så hjælper Bro FM dig med at skabe relationer mellem kollegaer eller at undgå de sproglige floskler, der skaber problemer i dagligdagen. Bro FM er et up to date og helt simpelt koncept, der gerne vil hjælpe dig til at kommunikere smartere.

Nede mette

Politikeres adfærd på sociale medier og generelt politisk kommunikation har været omdiskuteret det seneste år. Det vender programmet, som har gæster, der ugentligt fortæller, hvad der trender, og hvilke midler de benytter sig af. Du behøver ikke at være den store politiske entusiast, for her handler det bare om, hvordan politikere kommunikerer til vælgerne igennem selfies, makrelmadder, og hvordan de overtager nyhedssporene.

Studerer retorik på Københavns Universitet.

Back To Top
Search