Skip to content

Karriere

7 ting, du kan sætte på forårets to-do-liste

Du har måske allerede bidt mærke i, at nogle arbejdsgivere inden for kommunikationsfaget forventer, at du som studentermedhjælper er en blæksprutte, som mestrer alle opgaver. Selvom det kan lyde sådan, skal du ikke kunne det hele, men du kan starte med at tilmelde dig et af KS’ mange webinarer og kurser.

Som altid er kalenderen fyldt med relevante kurser og webinarer, så du altid kan forbedre dig og være nysgerrig på dit fag. Her får du syv kurser, du kan glæde dig til i foråret.

Vil du have mere i løn?

Løn kan være svært at forhandle eller tale om for mange studerende, og derfor sørger vi for, at du er forberedt. Næste gang, du skal have dialogen om, hvor meget du er værd, skal du kende de kneb, regler og ritualer, som alle kan lære.

Spoiler alert: Det handler ikke om at sidde foran chefen og argumentere – er du interesseret eller vil vide mere, så kan du melde dig til her.

Skriv bedre til din målgruppe

Det kan være frustrerende at bruge tid på at skrive den skarpe tekst, hvis ingen læser det. Så vi har fået hjælp af tekstforfatter Kathrine Louise Nielsen fra KLN Copywriting. Hun hjælper dig med at få reaktioner på dine tekster, at undgå de største fejl og at skille dig ud på skrift.
Er du klar til at tage din skriftlige formidling til det næste niveau, så meld dig til her.

Photoshop og InDesign

Det bliver mere normalt, at kommunikatører kan redigere et billede eller lave basalt grafisk arbejde. Derfor har vi igen i år oprettet webinarer, hvor du kan lære at bruge både Photoshop og InDesign. Der er plads til alle, om du er nybegynder eller klar til at kaste dig ud i det mere avancerede.

Du kan melde dig til introduktion i Photoshop her eller det grundlæggende i InDesign. Hvis du har mere erfaring i programmerne, kan du i vores kalender finde to webinarer, hvor du kan lære næste niveau.

Kommunikation og bæredygtighed

Den grønne omstilling fylder mere og mere i alles hverdag, og derfor skal vi som kommunikatører også forberede os på at håndtere det bedst muligt. I webinaret vil du få hjælp til at undgå greenwashing, bluewashing og andre anklager, som virksomheder i fremtiden i langt højere grad vil skulle stå på mål for.

Kommunikatørerne skal kunne styre det nye grønne verdensbillede – hvis du er grøn og frisk på at lære mere om det, kan du melde dig til her.

Skal du lande det næste drømmejob?

At søge job kan være en hård affære. Heldigvis er det et af de punkter, hvor din fagforening virkelig kan hjælpe dig hele vejen til, at du endelig lander jobbet. Som start kan du hoppe på vores online jobkursus, hvor du selv kan bestemme, hvornår det passer dig at lære, hvordan du undgår at sende 100 ansøgninger uden svar.

Trænger du til motivation og inspiration til jobsøgningen, kan du melde dig til her.

Lær at sætte komma

Måske lyder det som den samme sang om igen, for nu er det blevet tid til at lære at sætte kommaer. For mange er det en af de bokse, som aldrig bliver krydset af på to-do listen. Lad det ikke være dig, meld dig i stedet til her, så du undgår at være flov over dine kommaer.

Brug video til at kommunikere

Det trender at bruge videoer på de sociale medier. Samtidig bliver det lettere og lettere at udforme professionelle videoer via vores mobiltelefoner, det handler bare om at få nogle enkelte tips og tricks.

Kom med på webinaret, hvor du kommer til at mestre Adobe Premier Rush med mobilvideoer. Du kan melde dig til her.

Webkonsulent i Kommunikation og Sprog

Back To Top
Search